Pláž Massari

Typ pláže Pláž Massari je převážně oblázková, s jemnými i většími oblázky, které pokrývají většinu jejího povrchu. Tato pláž je velmi klidná a většinou si zachovává svůj přírodní charakter, což ji činí ideálním místem pro ty, kteří hledají únik od přeplněných turistických lokalit.

Vybavení pláže Ačkoli je pláž Massari z velké části neorganizovaná, na jejím začátku najdete několik lehátek a slunečníků k pronájmu. V blízkosti pláže je taverna, kde si můžete vychutnat tradiční řeckou kuchyni a osvěžující nápoje. Také je zde malý obchůdek, kde si můžete zakoupit základní potřeby a suvenýry. Voda je čistá a ideální pro plavání, což z ní činí oblíbené místo hlavně pro místní obyvatele.

Doprava na pláž Pláž Massari je dostupná veřejnou dopravou. Nejbližší autobusová zastávka se nachází v blízkosti pláže, což usnadňuje přístup návštěvníkům, kteří nemají vlastní dopravu.

Parkování Pokud přijedete autem, parkování v blízkosti pláže je obvykle bezproblémové. V okolí pláže jsou k dispozici parkovací plochy, kde můžete své vozidlo bezpečně zaparkovat a poté se krátkou procházkou dostat na pláž.

Vstup do moře Vstup do moře na pláži Massari je mírný, i když je kamenitý. Doporučuje se mít s sebou boty do vody, aby se předešlo nepříjemnostem při chůzi po oblázcích. Voda je zde krásně čistá a láká k plavání a šnorchlování. Moře je obvykle klidné.


Nejbližší letoviska:

Mallorca pro turisty

přidej se k nám na facebooku