Nejlepší výlety online pro vaši perfektní dovolenou

Využijte možností online rezervací a objednejte si svůj perfektní dovolenkový výlet!

Plánování dovolené a výletů je důležitou součástí celkového zážitku. Díky moderní technologii je dnes možné si v pohodlí domova rezervovat širokou škálu výletů a aktivit online. Na našem webu nabízíme široký výběr dobrodružství ve světě, které uspokojí každého cestovatele a to díky zapojení se do partnerského programu. Zde je seznam 10 nejznámějších turistických zemí, kde nejčastěji kupujete výlety ale na výběr je z více destinací.

Itálie je země plná kultury, historie a skvostné krajiny. Nabízí nádherná historická města jako Řím, Florencie a Benátky, kde si můžete prohlédnout úžasné památky jako Koloseum, Katedrálu Santa Maria del Fiore nebo Markův náměstí. Okouzlí vás také krásné pobřeží Amalfijského pobřeží a Toskánska.

Powered by GetYourGuide

Řecko je kolébkou západní civilizace a nabízí bohatou historii, slunečné pláže a kulinářské požitky. Kromě prohlídky Akropole v Athénách a návštěvy starověkých měst jako je Delfy či Olympie, si můžete užít koupání na slavných ostrovech jako jsou Santorini, Mykonos nebo Rhodos.

Powered by GetYourGuide

Francie je známá svou romantikou a elegantním stylem života. Paříž, hlavní město, láká návštěvníky na prohlídku Eiffelovy věže, Louvru a romantickou plavbu po Seině. Ale Francie nabízí i malebné vinice v Burgundsku, slunné pláže na Azurovém pobřeží a majestátní zámky v údolí Loiry.

Powered by GetYourGuide

Spojené státy americké USA jsou zemí rozmanitosti a kontrastů. Západní pobřeží láká turisty na prohlídku Grand Canyonu, výlety do Disneylandu a panoramatické výhledy na San Francisko. Východní pobřeží nabízí pulzující život v New Yorku, historii ve Washingtonu D.C. a slunečné pláže na Floridě.

Powered by GetYourGuide

Španělsko je země s bohatou historií, slunečným počasím a skvělou kuchyní. Prohlédněte si historické památky v Barceloně a Madridu, ochutnejte tapas a paellu a užijte si sluneční záře na plážích Costa del Sol a Costa Brava.

Powered by GetYourGuide

Tunisko , ležící na severu Afriky, je zemí s bohatou historií a krásnými plážemi Středozemního moře. Můžete navštívit starověké město Kartágo, procházet se úzkými uličkami mediny v Tunisu, nebo si užít relaxaci na luxusních plážích v Hammametu.

Powered by GetYourGuide

Turecko Turecko spojuje východní a západní kultury a nabízí úchvatné památky, jako je Modrá mešita v Istanbulu, antické město Efesos a kouzelná Kappadokie s jejími balónovými lety. Užijte si také krásné pláže na pobřeží Egejského a Středozemního moře.

Powered by GetYourGuide

Egypt Egypt je zemí pyramid, faraonů a fascinující historie. Navštivte starověké památky v Káhiře, prozkoumejte pyramidy v Gíze a Karnaku a relaxujte na plážích v Hurghadě nebo Sharm El Sheikh.

Powered by GetYourGuide

Bulharsko Bulharsko je skrytým pokladem východní Evropy s krásnými plážemi Černého moře, malebnými horami a historickými památkami

Powered by GetYourGuide

Na našem webu nenabízíme pouze široký výběr dovolenkových aktivit a výletů, ale také praktické služby pro pohodlnou a bezstarostnou cestu. Můžete si rezervovat transfer z letiště na váš hotel nebo zpět, a to buď sdíleným autobusem nebo taxi službou.

Sdílený autobus je skvělou volbou pro ty, kteří hledají cenově dostupnou možnost, přičemž poskytuje přímý přenos bez potřeby přestupovat. Sdílené autobusové přepravy jsou pohodlné a spolehlivé, což zajišťuje pohodlnou cestu od letiště přímo k vašemu ubytování nebo naopak.

Zjistěte více a nebo si přímo transfer rezervujte zde.

Pokud upřednostňujete větší soukromí a flexibilitu, můžete si také zarezervovat taxi přepravu. Taxi vám poskytne osobní a rychlou službu přímo od letiště až k vašemu hotelu, aniž byste museli čekat na další cestující nebo se starat o přestupy. Bezpečnost a pohodlí jsou vždy na prvním místě.

Kalábrie s polopenzí za 9.990 Kč

Zájezd na Kypr – last minute !

Levné letenky na Mallorcu z Vídně v září od 1001 Kč.

Zájezd do Turecka, výborná cena.

Využijte 50% slevu na cestovní pojištění a cestujte bez starostí!

Dovolená na Rhodosu s All inclusive !

Zažijte letní pohodu ostrově Zakynthos za 7500 Kč!

Last Minute zájezd do Kalábrie

Last Minute zájezd na Lefkadu za 7.890 Kč

Last minute zájezd do Bulharska – Zlaté Písky

Last minute zájezd na ostrov Thassos

Super last minute zájezdy: Spontánní dobrodružství za skvělou cenu

Zájezd do Řecka za 10.590 Kč na konci léta

Zájezd do Řecka za 10.590 Kč na konci léta

Last Minute Zájezd na Rhodos – Kiotari

Last Minute zájezdy: Jak si je sestavit sám a cestovat bez cestovní kanceláře

Last Minute zájezdy: Jak si je sestavit sám a cestovat bez cestovní kanceláře

Věci k vodě ? Které si vyberete vy…

Věci k vodě ? Které si vyberete vy…

Nejlepší jednodenní výlety z hlavních turistických destinací jižní Evropy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Zájezd do Španělska s polopenzí

Zájezd do Španělska s polopenzí

Jak vybrat boty do vody: Druhy, typy a jejich využití

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-2"}