Pláž Kolymbia

Typ pláže

Pláž Kolymbia je krásná písečná pláž, která nabízí nádherný písek ideální pro opalování a procházky podél pobřeží. Na obou stranách pláže se písek postupně mění ve skály, což vytváří malebné scenérie a poskytuje možnost prozkoumat okolní útesy a zákoutí.

Vybavení pláže

Pláž Kolymbia je dobře vybavená pro celodenní pobyt u moře. K dispozici jsou zde slunečníky a lehátka, které si můžete pronajmout pro maximální pohodlí. Dále zde najdete i zařízení pro vodní sporty, jako je šnorchlování a jízda na banánu, což poskytuje zábavu pro celou rodinu. V blízkosti pláže jsou také dostupné toalety a taverny, kde si můžete dopřát osvěžující nápoje a lehké občerstvení.

Powered by GetYourGuide

Doprava na pláž

Pláž Kolymbia je snadno dostupná jak automobilem, tak i veřejnou dopravou. Nejbližší zastávka autobusu se nazývá „Kolymbia Beach“ a zastavují zde autobusy číslo 32 a 36. Pokud preferujete cestu autem, je možné zaparkovat v blízkosti pláže, kde jsou k dispozici parkovací místa v hotelových komplexech či na veřejných parkovištích.

Potřeba bot do vody a vstup do moře

Díky písečnému pobřeží není obvykle nutné mít boty do vody. Vstup do moře je mírný a plochý, což je ideální pro rodiny s dětmi a méně zkušené plavce.


Nejbližší letoviska:

Ubytování na ostrově Rhodos