Pláž Kokkina

Pláž Kokkina na ostrově Rhodos je malebná pláž s kamenným a skalnatým pobřežím, které dodává tomuto místu jedinečný charakter. Velké balvany leží podél břehu, ale lehátka a slunečníky jsou umístěny na písku, který je k dispozici. Vstup do moře je trochu náročnější kvůli skalnatému terénu, ale je zjednodušen pomocí schůdků a lávky přes skaliska, což umožňuje snadný a bezpečný přístup do vody.

Boční části pláže jsou také skalnaté, ale díky přítomnosti schůdků a lávky lze snadno překonat překážky a vstoupit do moře. Tato pláž nabízí krásný výhled na moře a klidné prostředí pro odpočinek a relaxaci.

Powered by GetYourGuide

Na pláži se nachází malá taverna, kde si můžete dopřát občerstvení a osvěžující nápoje. I když vybavení pláže není rozsáhlé, přítomnost taverny poskytuje možnost načerpat energii a občerstvit se během dne stráveného u moře.

Dostat se na pláž Kokkina je možné autem nebo pěšky. Pokud přijedete autem, doporučuje se parkovat poblíž pláže a pak pokračovat pěšky. Pokud preferujete veřejnou dopravu, není to ideální možnost, protože autobusová zastávka je poměrně daleko od pláže a autobusy nejezdí příliš často.

Kvůli skalnatému terénu pláže se doporučuje mít boty do vody, aby se minimalizovalo riziko poranění nebo úrazů. Vstup do moře je zjednodušen schůdky a lávkou, což umožňuje snadný a bezpečný vstup do vody. Mořská voda je obvykle klidná a průzračná, což poskytuje ideální podmínky pro plavání a šnorchlování.


Nejbližší letoviska: