Pláž Kiotari

Kiotari v posledních letech roste co se týče hotelových komplexů přímo u pláže. Samotná pláž je oblázková a dlouhá navazující na pláž Sirocco. Na pláži jsou lehátka a slunečníky a pozvolný vstup do moře. Dál v moři se nachází skaliska.

Pláž Kiotari na ostrově Rhodos je oblíbenou destinací pro turisty hledající klidné a relaxační prostředí na jihovýchodním pobřeží ostrova. Tato pláž nabízí krásný písečný pobřežní pruh a čisté azurové moře, které láká návštěvníky k odpočinku a zábavě.

Typ pláže

Pláž Kiotari je převážně písčitá, s jemným zlatým pískem, který je příjemný na dotek a ideální pro opalování. Pobřeží je široké a rozlehlé, což poskytuje dostatek prostoru pro návštěvníky. V některých částech můžete najít i menší oblázky, ale obecně je povrch pláže hladký a pohodlný.

Powered by GetYourGuide

Vybavení pláže

Pláž Kiotari je dobře vybavena pro pohodlí návštěvníků. K dispozici jsou zde slunečníky a lehátka, které si můžete pronajmout za přijatelnou cenu. Pro ty, kteří se chtějí aktivně zapojit, jsou k dispozici možnosti vodních sportů, jako je šnorchlování, windsurfing a jízda na banánu. Na pláži jsou také různé bary a tavereny, kde si můžete vychutnat tradiční řecké jídlo a osvěžující nápoje.

Doprava na pláž

Dostat se na pláž Kiotari je snadné jak autem, tak veřejnou dopravou. Nejbližší autobusová zastávka se jmenuje „Kiotari Beach“, kam jezdí autobusy číslo 40 a 42 z hlavního města Rhodos. Autobusy jezdí pravidelně a zastávka je jen krátkou procházkou od pláže. Pokud přijedete autem, můžete zaparkovat na parkovišti poblíž pláže, kde je dostatek místa a parkování je obvykle zdarma.

Potřeba bot do vody a vstup do moře

Vzhledem k tomu, že je pláž převážně písčitá, boty do vody nejsou obvykle nutné. Vstup do moře je mírný a pozvolný, což je ideální pro rodiny s dětmi a méně zkušené plavce. Mořská voda je obvykle klidná a teplá, což poskytuje skvělé podmínky pro plavání a rekreaci ve vodě.

Pláž Kiotari je skvělým místem pro odpočinek a relaxaci na Rhodosu. Její krásný písečný pobřežní pruh, dobré vybavení a snadný přístup ji činí ideální destinací pro trávení dne u moře.


Nejbližší letoviska: