Bezlepkové hotely na ostrově Rhodos

Dovolená pro celijaky nebývá zrovna jednoduchá a výběr zájezdu nebo hotelu je o to složitější. Připravili jsme pro vás seznam zájezdů a konkrétních hotelů, které třeba i v rámci programu All inclusive nabízí bezlepkovou stravu. Vždy doporučujeme při rezervaci zapsat poznámku o tom, že vyžadujete bezlepkovou stravu. Některé hotely jí poskytují, ale “ vaří“ podle počtu nahlášených hostů s celiakií a proto tuto skutečnost nezapomeňte do objednávky uvést. Platí jak při zájezdu tak při rezervaci ubytování samotného. Fotky hotelu zobrazíte rozkliknutím jeho jména.

Vysvětlit v cizí zemi a cizím jazyce jaké máte potravinová omezení nemusí být jednoduché a už vůbec ne příjemné. Vytiskněte si proto kartičky, které jsme pro vás připravily nebo si je jednoduše stáhněte do mobilu jako PDF.

Seznam hotelů s možností bezlepkové stravy:

Mitsis Rodos Village Beach Hotel:

5* hvězdičkový hotel nabízející All inclusive se vzdáleností od moře cca 150 až 200 metrů. Hotel patří mezi nejlepší na ostrově Rhodos. Samotné ubytování si můžete rezervovat tady a kompletní zájezd s odlety z Česka i ze zahraničí si vyberte přes proklik sem.

Grecian Fantasia Resort:

Příjemný 3*** hotel najdete v letovisku Faliraki. Od pláže je vzdálen asi 550 metrů a nabízí ubytování s polopenzí. Do živého centra letoviska je to kousek a tak si vychutnáte i nákupní večery a diskotéky. Dovolenou od CK si můžete vybrat proklikem sem. Samotné ubytování najdete tady.

Kresten Palace:

Jde o velký hotelový komplex zasazený do zahrady, která je velká a udržovaná. Od pláže je to asi 200 metrů, takže prakticky vše je na dosah. Pláže v blízkosti hotelu jsou však menší a oblázkové, případně kamenité až skalnaté. Díky tomu je v moři spousta rybiček. Rezervujte si celou dovolenu tady nebo si objednejte pouze samotné ubytování. Vybírat můžete mezi ubytováním se snídaní nebo i s polopenzí.

Rodos Palladium Leisure:

Luxusní 5* hotel přímo na pláži je od letoviska Faliraki vzdálen asi 4 km. Hotel má krásnou subtropickou zahradu a můžete si vybrat stravování typu polopenze nebo plná penze. Několik bazénů a animační program vám zajistí dostatek odpočinku i zábavy. Podívejte se na aktuální nabídku do tohoto hotelu od cestovních kanceláří nebo si rezervujte pouze pokoj a udělejte si dovolenou podle sebe.

Sun Beach Resort:

4**** komplex stojí přímo u pláže v blízkosti letoviska Iallysos. Nabízí All inclusive a tak si můžete docela dopřát. Užíjte si dovolenou bez starostí a objednejte u cestovní kanceláře. Pokud vyrážíte sami, rezervujte si pouze ubytování.

Belair Beach Hotel:

V letovisku Ixia najdete tento hotel nabízející All inclusive. Vzdálenost od pláže je minimální, jelikož pláž je prakticky hned u hotelu. Na pláži jsou lehátka za poplatek. Kompletní popis a fotografie včetně možností objednání celého zájezd najdete tady a pokud preferujete dovolenou na vlastní pěst rezervujte si pouze ubytování.

Stafilia Beach:

Kiotari je malé letovisko, kde najdete hotel Stafilia Beach. Vyberte si zájezd s polopenzí a o snídaně a večeře máte postaráno. Hotel je přímo na pláži, kterou tvoří směs písku a oblázků. Fotky hotelu a recenze si přečtěte na webu.

Sun Beach Lindos:

Hotel se nachází přímo u dlouhé pláže Lardos. Nachází se v docela klidné lokalitě a tím že nejde o velký komplex, tak pláž tady nebývá přeplněná. Známé městečko Lindos po kterém hotel získal jméno je asi 11 km daleko. Rezervujte si samotný hotel a nebo kompletní zájezd.

Mitsis Lindos Memories:

další z hotelové rodiny Mitsis je právě tento hotel v letovisku Lindos přímo u pláže. Hotel je výhradně pro dospělé 16+. Vyberte si zájezd s polopenzí nebo jen ubytování a poznejte ostrov. Zastávka autobusu je hned u hotelu.

Cyprotel Faliraki:

Oblíbený a velký hotel s tobogány v těsné blízkosti letoviska Faliraki. Pláž je sice dál, ale za to si můžete vybrat každý den jinou. Ta nejbližší je asi 800 metrů daleko a zájezd s All inclusive si vyberte podle vašeho termínu dovolené nebo si rezervujte pokoj v hotelu.

Avra Beach Resort:

Tento nádherný hotel je přímo u pláže, kde má svůj bar a bazén u pláže. Nabízí All inclusive a najdete ho v letovisku Ixia. Hotel má i wellness centrum a mnoho aktivit pro děti jako jsou animační programy, dětský koutek i miniKlub. Hotel bych klidně nabídl i náročným klientům. Vyberte si celou dovolenou od CK nebo si rezervujte pouze hotel a udělejte si dovolenou na vlastní pěst.

Lydia Maris:

V rozlehlé zahradě je vystaven 4* hotel ve stylu vesnice v letovisku Kolymbia. Od pláže je to asi 350 metrů a hotel je oblíbený u rodin s dětmi. Stravování je typu all inclusive. Vyberte si celý zájezd nebo jen ubytování.

Semiramis city hotel:

jak název napovídá jde o hotel v centru města a tak je vhodný pro milovníky aktivního odpočinku a večerní zábavy. Historické centrum města Rhodos je daleko jen pár stovek metrů a nejbližší pláž je vzdálená cca 100 metrů. Hotel nabízí snídaně nebo polopenze. Zájezd si vyberte od cestovky tady a opět pokud toužíte po dovolené bez organizace rezervujte si ubytování tady.

Afandou Bay:

Menší 5* hotel v těsné blízkosti nádherné pláže Afandou nabízí polopenzi, bazén, tenisové kurty a další možnosti zábavy. Je v klidném místě a nákupní možnosti jsou přitom jen 1 km daleko. Vyberte si svou dovolenou od cestovní kanceláře nebo pokud jezdíte rádi sami rezervujte si pouze ubytování s polopenzí.

Labranda Blue Bay Resort:

Hotel asi jen 10 km od hlavního města Rhodos leží na západním pobřeží v letovisku Iallysos . Hotel má tobogány, skluzavky a 7 bazénů. Pláž je přitom hned u hotelu. Stravování probíhá formou All inclusive. Jako jeden z mála hotelů má restauraci pro hosty s pozdním příletem otevřenou od půlnoci do 7 do rána. Rezervujte si svůj pokoj nebo celý zájezd co nejdříve, protože tady bývá rychle vyprodáno.

Apollo Beach:

Velký komplex přímo u dlouhé pláže v letovisku Faliraki nabízí ubytování s polopenzí nebo s all inclusive. Rušné centrum městečka s obchůdky a diskotékami je asi 400 metrů od hotelu. Vyberte si svou dovolenou.

Rodos Princess:

další s velkých resortů s několika bazény se nachází na kopci nad mořem v letovisku Kiotari. Pláž je asi 150 metrů od hotelu. V nabídce je převážně ubytování s all inclusive. Samotný pokoj bez dopravy si rezervujte tady.

Blue Sky City Beach:

přímo ve městě Rhodos najdete velký hotel s all inclusive nebo polopenzí. Výběr na vás podle zájezdu, který si můžete rezervovat zde. Pláž je asi 50 metrů od hotelu a má malý bazén. Podívejte se na ceny samotného ubytování.

Blue Horizon:

s možností polopenze nebo all inclusive si můžete užít dovolenou v tomto hotelu. Hotel je přímo na pláži v letovisku Ialysos. Letovisko je plné taveren a obchůdků. Vyberte si svůj zájezd nebo samotné ubytování.

Ostatní ubytování s možností bezlepkové stravy:

Zájezdy

Kalábrie s polopenzí za 9.990 Kč

Zájezdy

Zájezd na Kypr – last minute !

Letenky

Levné letenky na Mallorcu z Vídně v září od 1001 Kč.

Zájezdy

Zájezd do Turecka, výborná cena.

Rady a tipy

Využijte 50% slevu na cestovní pojištění a cestujte bez starostí!

Zájezdy

Dovolená na Rhodosu s All inclusive !

Zájezdy

Zažijte letní pohodu ostrově Zakynthos za 7500 Kč!

Zájezdy

Last Minute zájezd do Kalábrie

Zájezdy

Last Minute zájezd na Lefkadu za 7.890 Kč

Zájezdy

Last minute zájezd do Bulharska – Zlaté Písky

Zájezdy

Last minute zájezd na ostrov Thassos

Rady a tipy Zájezdy

Super last minute zájezdy: Spontánní dobrodružství za skvělou cenu

Zájezd do Řecka za 10.590 Kč na konci léta
Zájezdy

Zájezd do Řecka za 10.590 Kč na konci léta

Zájezdy

Last Minute Zájezd na Rhodos – Kiotari

Last Minute zájezdy: Jak si je sestavit sám a cestovat bez cestovní kanceláře
Rady a tipy Zájezdy

Last Minute zájezdy: Jak si je sestavit sám a cestovat bez cestovní kanceláře

Věci k vodě ? Které si vyberete vy…
ostatní články

Věci k vodě ? Které si vyberete vy…

Nezařazené

Nejlepší jednodenní výlety z hlavních turistických destinací jižní Evropy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč
Zájezdy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Zájezd do Španělska s polopenzí
Zájezdy

Zájezd do Španělska s polopenzí

Rady a tipy

Jak vybrat boty do vody: Druhy, typy a jejich využití

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-1"}