Last Minute Zájezd do Řecka za 11.480 Kč

Termín: 11. 7. – 18. 7. 2024
Odlet: Brno

Využijte skvělou nabídku na last minute zájezd do malebného Řecka! Pobyt v hotelu Saily Beach **+ vám přinese nezapomenutelné zážitky a zasloužený odpočinek v nádherném prostředí.

Ubytování: Hotel Saily Beach **+ se nachází ve vesničce Koropi na kouzelném řeckém poloostrově Pelion. Tento hotel je obklopen šťavnatou zelení a množstvím květin, díky čemuž působí jako skutečná relaxační oáza. K dispozici je bazén s oddělenou částí pro nejmenší návštěvníky, stejně jako slunečníky a lehátka pro ty, kteří si chtějí dopřát odpočinek. Pláž se nachází do 200 metrů od hotelu, což je ideální vzdálenost pro pohodlné denní výlety. Nejbližší restaurace a obchody jsou také v dosahu 200 metrů.

Letovisko Koropi: Koropi je klidná a malebná vesnička na poloostrově Pelion, která je ideálním místem pro ty, kdo hledají únik od shonu velkých měst. Poloostrov Pelion je známý svou bohatou vegetací, nádhernými plážemi a tradiční řeckou atmosférou. Koropi nabízí klidné a přátelské prostředí, kde si můžete plně vychutnat řeckou pohostinnost a kulturu.

Powered by GetYourGuide

Tři tipy na výlety v okolí:

  1. Vesnice Makrinitsa: Navštivte malebnou horskou vesnici Makrinitsa, která je známá svými úchvatnými výhledy na záliv Pagasitikos a tradiční architekturou. Procházejte se úzkými uličkami, obdivujte kamenné domy a užijte si místní taverny s tradiční řeckou kuchyní.
  2. Město Volos: Vydejte se do přístavního města Volos, které je vstupní branou na poloostrov Pelion. Projděte se po nábřeží, navštivte místní trhy a muzea, a vychutnejte si čerstvé mořské plody v jedné z mnoha taveren.
  3. Pláž Mylopotamos: Pro milovníky pláží je zde nádherná pláž Mylopotamos, která je známá svými křišťálově čistými vodami a bílým pískem. Je to ideální místo pro den strávený sluněním, plaváním a objevováním krás přírody.

Více informací a recenze: klikněte zde

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a rezervujte si svůj zájezd ještě dnes! Užijte si slunečné Řecko a vydejte se na dovolenou plnou zážitků a relaxace.

Kalábrie s polopenzí za 9.990 Kč

Zájezd na Kypr – last minute !

Levné letenky na Mallorcu z Vídně v září od 1001 Kč.

Zájezd do Turecka, výborná cena.

Využijte 50% slevu na cestovní pojištění a cestujte bez starostí!

Dovolená na Rhodosu s All inclusive !

Zažijte letní pohodu ostrově Zakynthos za 7500 Kč!

Last Minute zájezd do Kalábrie

Last Minute zájezd na Lefkadu za 7.890 Kč

Last minute zájezd do Bulharska – Zlaté Písky

Last minute zájezd na ostrov Thassos

Super last minute zájezdy: Spontánní dobrodružství za skvělou cenu

Zájezd do Řecka za 10.590 Kč na konci léta

Zájezd do Řecka za 10.590 Kč na konci léta

Last Minute Zájezd na Rhodos – Kiotari

Last Minute zájezdy: Jak si je sestavit sám a cestovat bez cestovní kanceláře

Last Minute zájezdy: Jak si je sestavit sám a cestovat bez cestovní kanceláře

Věci k vodě ? Které si vyberete vy…

Věci k vodě ? Které si vyberete vy…

Nejlepší jednodenní výlety z hlavních turistických destinací jižní Evropy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Zájezd do Španělska s polopenzí

Zájezd do Španělska s polopenzí

Jak vybrat boty do vody: Druhy, typy a jejich využití

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-2"}