Villasimius

je oblíbená turistická destinace na jihovýchodním pobřeží Sardinie v Itálii. Je známý pro své úžasné pláže, křišťálově čisté vody a přírodní krásy. Villasimius je malé město, které nabízí okouzlující a uvolněnou atmosféru, díky čemuž je ideálním místem pro dovolenou na pláži.

Jednou z hlavních atrakcí Villasimius jsou jeho malebné pláže. Pobřeží zdobí řada nádherných písečných pláží, jako jsou Spiaggia di Porto Giunco, Spiaggia di Simius a Punta Molentis. Tyto pláže se mohou pochlubit jemným bílým pískem a tyrkysovou vodou, což vytváří prostředí jako v ráji. Návštěvníci se mohou opalovat, plavat, šnorchlovat nebo prostě jen relaxovat na krásných březích.

Milovníci vodních sportů najdou ve Villasimius také spoustu aktivit. Oblast je ideální pro šnorchlování, potápění, windsurfing a plachtění díky příznivým větrným podmínkám a bohatému mořskému životu. Existují různá potápěčská centra a zařízení pro vodní sporty, která nabízejí půjčovny vybavení a prohlídky s průvodcem.

Kromě pláží nabízí Villasimius příležitosti k objevování přírodního okolí. Nedaleká chráněná mořská oblast Cape Carbonara je útočištěm pro milovníky přírody s úžasnou krajinou, skalnatými útesy a turistickými stezkami. Návštěvníci si mohou užít scénické procházky, pozorování ptáků a panoramatický výhled na Středozemní moře.

Samotné město Villasimius má příjemnou atmosféru s okouzlujícími uličkami, obchody, restauracemi a kavárnami. Je to skvělé místo k procházkám, ochutnávání vynikající místní kuchyně a nasávání uvolněného italského životního stylu.

Villasimius je vyhledávanou destinací pro ty, kteří hledají odpočinkovou dovolenou na pláži v úžasném středomořském prostředí.

Doprava z letiště:

Nejbližší letiště k Villasimius je Cagliari Elmas Airport. Z letiště do Villasimius je možné se dostat následujícími způsoby:

  • Autobus a taxi: Z letiště jezdí pravidelné autobusové spoje do Villasimius. Jízda trvá přibližně 1-1,5 hodiny. Také je k dispozici taxi služba, která vás doveze do letoviska za přibližně stejnou dobu.
  • Pronájem auta: Doporučujeme si pronajmout auto na letišti přímo na naší platformě. Tím získáte flexibilitu a nezávislost při cestování po ostrově. Navíc si můžete užít krásné výhledy na okolní krajinu během jízdy.

Rezervace auta přes nás vám zaručí snadnou a pohodlnou cestu do letoviska Villasimius, stejně jako nejlepší ceny a široký výběr vozidel. Užijte si svůj pobyt s vlastním automobilem k dispozici!

Nejbližší pláže a jejich popis:

  1. Pláž Spiaggia del Riso:
    • Popis: Spiaggia del Riso je malebná pláž s jemným bílým pískem a azurově modrým mořem. Je ideální pro rodiny s dětmi, díky pozvolnému vstupu do moře.
    • Vstupné: Pláž je veřejná, takže není vyžadováno vstupné.
    • Parkování: V blízkosti pláže je k dispozici parkoviště.
  2. Pláž Porto Giunco:
    • Popis: Porto Giunco je nádherná pláž s bílým pískem a průzračně čistým mořem. Je obklopena zelenými kopců a borovicovým lesem, což dělá zážitek z pobytu na pláži ještě pohodlnějším.
    • Vstupné: Pláž je veřejná, takže není vyžadováno vstupné.
    • Parkování: U pláže je k dispozici parkoviště.
Powered by GetYourGuide

Doporučené výlety:

  1. Národní park Sette Fratelli: Podnikněte výlet do národního parku Sette Fratelli a prozkoumejte krásu sardinské přírody, horské stezky a malebná jezera.
  2. Prohlídka historického centra Cagliari: Navštivte historické centrum Cagliari a objevte jeho bohatou historii, památky a malebné uličky.
  3. Výlet na ostrov Isola dei Cavoli: Pronajměte si loď a podnikněte výlet na ostrov Isola dei Cavoli, kde si můžete užít klidné pláže, šnorchlování a pozorování místní fauny a flóry.
Zájezdy

Kalábrie s polopenzí za 9.990 Kč

Zájezdy

Zájezd na Kypr – last minute !

Letenky

Levné letenky na Mallorcu z Vídně v září od 1001 Kč.

Zájezdy

Zájezd do Turecka, výborná cena.

Rady a tipy

Využijte 50% slevu na cestovní pojištění a cestujte bez starostí!

Zájezdy

Dovolená na Rhodosu s All inclusive !

Zájezdy

Zažijte letní pohodu ostrově Zakynthos za 7500 Kč!

Zájezdy

Last Minute zájezd do Kalábrie

Zájezdy

Last Minute zájezd na Lefkadu za 7.890 Kč

Zájezdy

Last minute zájezd do Bulharska – Zlaté Písky

Zájezdy

Last minute zájezd na ostrov Thassos

Rady a tipy Zájezdy

Super last minute zájezdy: Spontánní dobrodružství za skvělou cenu

Zájezd do Řecka za 10.590 Kč na konci léta
Zájezdy

Zájezd do Řecka za 10.590 Kč na konci léta

Zájezdy

Last Minute Zájezd na Rhodos – Kiotari

Last Minute zájezdy: Jak si je sestavit sám a cestovat bez cestovní kanceláře
Rady a tipy Zájezdy

Last Minute zájezdy: Jak si je sestavit sám a cestovat bez cestovní kanceláře

Věci k vodě ? Které si vyberete vy…
ostatní články

Věci k vodě ? Které si vyberete vy…

Nezařazené

Nejlepší jednodenní výlety z hlavních turistických destinací jižní Evropy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč
Zájezdy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Zájezd do Španělska s polopenzí
Zájezdy

Zájezd do Španělska s polopenzí

Rady a tipy

Jak vybrat boty do vody: Druhy, typy a jejich využití

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-2"}