Pláž Lothiarika

Typ pláže Pláž Lothiarika je kombinací písku a oblázků, což poskytuje příjemný a rozmanitý povrch pro opalování i procházky. Nachází se nedaleko letoviska Lindos a přímo navazuje na pláž Lardos, což umožňuje snadný přístup a více možností pro návštěvníky.

Vybavení pláže Na pláži Lothiarika najdete vše, co potřebujete pro pohodlný den u moře. K dispozici jsou lehátka a slunečníky, které si můžete pronajmout, aby jste si užili den v pohodlí a stínu. Pláž je vybavena toaletami a sprchami pro osvěžení. Můžete si také vychutnat různé vodní sporty, jako je jet ski nebo windsurfing, a pro ty, kteří rádi objevují moře, jsou k dispozici malé výletní loďky.

Občerstvení a stravování Pláž Lothiarika nabízí mnoho možností pro občerstvení a stravování. Přímo u pláže najdete spoustu taveren a obchůdků, kde si můžete koupit občerstvení, chlazené nápoje nebo si vychutnat místní řeckou kuchyni. Některé taverny nabízejí také lehátka a slunečníky pro své zákazníky.

Doprava na pláž Na pláž Lothiarika se snadno dostanete veřejnou dopravou. Nejbližší autobusová zastávka je „Lothiarika Beach“, kam jezdí autobusová linka číslo 75. Tato linka spojuje letoviska Lindos a Lardos, což umožňuje snadný přístup k pláži z různých částí ostrova.

Parkování Pokud přijedete autem, parkování v blízkosti pláže je dobře dostupné. V okolí pláže jsou parkoviště, kde můžete zaparkovat své vozidlo a pohodlně dojít na pláž pěšky. Parkování je obvykle zdarma nebo za symbolický poplatek.

Vstup do moře Vstup do moře na pláži Lothiarika je mírný a písčitý, což je ideální pro rodiny s dětmi a méně zkušené plavce. I když na některých místech můžete narazit na oblázky, většinou není potřeba mít speciální obuv do vody.


Nejbližší letoviska:

K této pláži nemáme fotky. Napiš nám a poděl se.